Klantenservice – werkdagen van 08:00 tot 23:59, weekend van 09:00 tot 17:00 | Showroom Venlo 7 dagen per week geopend

Winnaars fotowedstrijd | September 2024

Iedere maand houden we een fotowedstrijd onder alle klanten die een overkapping of glazen schuifwand hebben gekocht. Uit alle inzendingen kiezen we zes winnaars. Vijf van hen ontvangen een Terrasverwarmer Cavado 2000W en één van hen ontvangt een dinercheque ter waarde van €250. Dit zijn de winnaars van de maand september 2024.

Fotowedstrijd winnaar 1 – Overkapping

  • Product: XL Overkapping 6,03 x 4,0 meter matzwart met helder glas

Een groene tuin om van te genieten! Deze foto laat precies zien waarom een aluminium frame met helder glas zo een versterkend, ruimtelijk en open effect kan hebben. Zo combineer je het groene buitenleven perfect met het huiselijke!

Fotowedstrijd winnaar 2 – Glazen schuifwand

Hoe maak je van een afdak een volwaardige buitenruimte om het hele jaar door van te genieten? Door een glazen schuifwand te monteren! In dit geval past de antraciete kleur perfect bij de warme uitstraling van de veranda.

Fotowedstrijd winnaar 3 – Glazen schuifwand

Wat een pareltje! Wij snappen heel goed dat dit rustgevende plekje aan het water de ideale plaats is om heerlijk te ontspannen. Deze tevreden klant kan dat nu ook op koudere momenten dankzij de beschutting van twee 3-rail glazen schuifwanden.

Fotowedstrijd winnaar 4 – Overkapping en glazen schuifwand

  • Product: 1x XL Overkapping 4,03 x 3,5 meter antraciet met helder glas, 4-rail glazen schuifwand tot 3890 mm, polycarbonaat zijspie

Een overkapping en glazen schuifwand van ForaVida toveren jouw terras in één klap om tot tuinkamer. In dit geval door middel van een terrasoverkapping met helder glas, een glazen schuifwand aan de voorkant en een zijspie op de erfafscheiding. Wij zien onszelf heerlijk bij het haardvuur wegdromen…

Fotowedstrijd winnaar 5 – Glazen schuifwand

Een constructie en samenstelling die we niet vaak zien, maar wat is het een prachtig plaatje! Deze landelijke buitenruimte krijgt een nieuwe, moderne twist dankzij de antracieten glazen schuifwanden. Een resultaat om trots op te zijn!

Fotowedstrijd winnaar 6 – Glazen schuifwand

Dat onze glazen schuiwanden tijdloos zijn, bewijst dit plaatje maar eens. Een moderne serre waarbij de glazen schuifwand als het ware wegvalt tegenover de robuuste houten gevel. Het bewijs dat modern en industrieel elkaar perfect aanvullen.

Alle winnaars zijn persoonlijk op de hoogte gesteld. Over de uitslag wordt op dit artikel na niet gecorrespondeerd. Onze actievoorwaarden zijn van toepassing bij deelname aan de fotowedstrijd.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis levering

Altijd, in Nederland en België

Gemakkelijk retourneren

30 dagen gratis retourneren

5 jaar garantie

Genieten zonder zorgen

100% veilig afrekenen

iDeal / Klarna / Creditcard

Deel