Klantenservice – werkdagen van 08:00 tot 23:59, weekend van 09:00 tot 17:00 | Showroom Venlo 7 dagen per week geopend

Winnaars fotowedstrijd | Augustus 2024

Iedere maand houden we een fotowedstrijd onder alle klanten die een overkapping of glazen schuifwand hebben gekocht. Uit alle inzendingen kiezen we zes winnaars. Vijf van hen ontvangen een Terrasverwarmer Cavado 2000W en één van hen ontvangt een dinercheque ter waarde van €250. Dit zijn de winnaars van de maand augustus 2024.

kapschuur glazen schuifwand

Fotowedstrijd winnaar 1 – Glazen schuifwand

Een kapschuur ombouwen tot heerlijke loungeruimte? Geen probleem! Deze foot laat precies zien hoe ook een beperkte ruimte dé perfecte rustplek kan zijn. De uitstraling is landelijk, maar tegelijkertijd ook erg robuust en modern!

binnenkant glazen schuifwanden overkapping

Fotowedstrijd winnaar 2 – Glazen schuifwand

  • Product: 1x 2-rail glazen schuifwand mat zwart, 1x 3-rail glazen schuifwand mat zwart, 1x 4-rail glazen schuifwand mat zwart

Soms heb je een foto nodig om te zien hoe groot en ruimtelijk een overkapping met glazen schuifwanden kan zijn. Het is een perfecte verlenging van je woongenot en je combineert het binnen- en buitenleven naadloos met elkaar.

Fotowedstrijd winnaar 3 – Glazen schuifwand

Onze glazen schuifwanden zijn te monteren tegen nagenoeg ieder materiaal. Zo ook in dit tuinhuis, waardoor deze omgetoverd is tot buitenruimte om heerlijk van de nazomerdagen te genieten!

Fotowedstrijd winnaar 4 – Overkapping

Dankzij een glazen dak ontvang je lekker veel licht in je overkapping en krijg je het meest ruimtelijke resultaat. Deze foto laat dat perfect zien! Zo geniet je van een onafgebroken zicht op je tuin en de lucht.

Fotowedstrijd winnaar 5 – Glazen schuifwand

  • Product: 1x 3-rail glazen schuifwand mat zwart, 1x 4-rail glazen schuifwand mat zwart

Als de zon onder is, komt je overkapping tot leven. Een overkapping is een heerlijke plek om vrienden te ontvangen, samen te dineren of om een feestje te organiseren. Wij zouden niet weg te slaan zijn uit een overkapping als deze!

Fotowedstrijd winnaar 6 – Glazen schuifwand

Of je nu voor een strakke moderne of voor een warme landelijke uitstraling gaat, glazen schuifwanden passen overal. Zo ook in dit elegante, sfeervolle en vrijstaand bijgebouw. Deze foto bewijst dat schuifdeuren, een schuin, landelijk dak en staanders met schoren een stijlvolle combinatie is.

Alle winnaars zijn persoonlijk op de hoogte gesteld. Over de uitslag wordt op dit artikel na niet gecorrespondeerd. Onze actievoorwaarden zijn van toepassing bij deelname aan de fotowedstrijd.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis levering

Altijd, in Nederland en België

Gemakkelijk retourneren

30 dagen gratis retourneren

5 jaar garantie

Genieten zonder zorgen

100% veilig afrekenen

iDeal / Klarna / Creditcard

Deel