Klantenservice – werkdagen van 08:00 tot 23:59, weekend van 09:00 tot 17:00 | Showroom Venlo 7 dagen per week geopend

Winnaars fotowedstrijd | Juli 2024

Iedere maand houden we een fotowedstrijd onder alle klanten die een overkapping of glazen schuifwand hebben gekocht. Uit alle inzendingen kiezen we zes winnaars. Vijf van hen ontvangen een Terrasverwarmer Cavado 2000W en één van hen ontvangt een dinercheque ter waarde van €250. Dit zijn de winnaars van de maand juli 2024.

Fotowedstrijd winnaar 1 – Glazen schuifwand

  • Product: glazen schuifwand 4-rail en glazen schuifwand 5-rail in de kleur matzwart

Een schitterende foto die perfect laat zien hoe veelzijdig onze glazen schuifwand is. Bij prachtig weer schuif je alle zijden open en geniet je optimaal van de buitenlucht. Bij minder weer, schuif je alle zijden dicht en geniet je net zo van het buitenleven!

Fotowedstrijd winnaar 2 – Glazen schuifwand

Een moderne, industriële overkapping met glazen schuifwanden die tegelijkertijd heel warm aanvoelt? Dat is deze foto! De steellook strips geven een nieuwe dimensie aan de glazen schuifwanden en maken van de overkapping een robuust geheel!

Fotowedstrijd winnaar 3 – Glazen schuifwand

Onze glazen schuifwanden zijn te monteren tegen verschillende materialen, waaronder steen. Een aangebouwde overkapping van steen op een later tijdstip dichtmaken was daarom nog nooit zo eenvoudig en dat laat deze foto perfect zien!

Fotowedstrijd winnaar 4 – Overkapping

Wie dacht dat een overkapping alleen geschikt is om te plaatsen aan de achtergevel van een woning, heeft het mis. In deze situatie is onze overkapping tegen de gevel van een mobilhome of chalet geplaatst. Een ideale manier om extra ruimte toe te voegen aan een kleinere (vakantie)woning!

Fotowedstrijd winnaar 5 – Glazen schuifwand

Deze foto spreekt boekdelen. We zien alles in één oogopslag. Een overkapping die naadloos tegen een schutting is gemonteerd, de zijkant die dicht gemaakt is met glazen schuifwanden tegen de zijspie en de voorkant die volledig afgesloten is om de overkapping om te toveren in een volwaardige tuinkamer.

Fotowedstrijd winnaar 6 – Glazen schuifwand

Een oase van rust en ontspanning. Dat straalt deze foto uit. Een prachtig gebouwde veranda, compleet gemaakt met glazen schuifwanden van ForaVida. Als wij eenmaal hier zouden ontspannen, zou het moeilijk worden om ooit nog ergens anders tot rust te komen.

Alle winnaars zijn persoonlijk op de hoogte gesteld. Over de uitslag wordt op dit artikel na niet gecorrespondeerd. Onze actievoorwaarden zijn van toepassing bij deelname aan de fotowedstrijd.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis levering

Altijd, in Nederland en België

Gemakkelijk retourneren

30 dagen gratis retourneren

5 jaar garantie

Genieten zonder zorgen

100% veilig afrekenen

iDeal / Klarna / Creditcard

Deel